måndag 28 november 2011

Öppethus hos Butiksussi igår...

Riktigt fina saker hade hon fått in!! Vi fyndade flera fina grejer som jag visar imorgon...









Vi köpte ett sådant tyghjärta iallafall! Det hänger på en krok i vita rummet!



Har har vi själva ägarna av butiksussi!! Vi är förövrigt släkt! :)



Det här stod i ett infällt fönster i väggen!! Längtar tills vi ska bygga in ett fönster i väggen i vardagsrummet!! Dock blir det troligtvis till sommaren.



Har inte tagit några bilder på det vi köpte så ni får se det imorgon. Då ska jag även visa vad jag fyndade på fyndlagret i fredags!! Blev en hel del för bra 60 kronor!


Idag har vi varit och hämtat julgranar och även årets julgran!! Sen har vi gjort klart runt dörrarna! Imorgon ska vi göra utsidan helt klart så att man enbart kan fokusera på insidan.
Jag tog in första stora granen idag! Ställde den i tvättstugan och det blev riktigt fint!! Bilder kommer...


TILLSIST!! IGÅR KOM DET SNÖ!!!!! NU ÄR DET KRITVITT HÄR UTANFÖR OCH DET FORTSÄTTER ATT SNÖA!!! DET ÄR SÅ SKÖNT OCH SÅ FINT!! ÄNTLIGEN KOM SNÖN!! DESSUTOM KOM DEN TILL FÖRSTA ADVENT, JULTECKEN OCH SUPER MYSIGT!!


Ni som bor i Sundsvall eller i närheten, glöm inte att åka förbi Butiksussi på Åhvägen 7 i Njurunda! Hon har även adventsöppet nästa helg också, mellan 12.00-16.00! Dessutom är det 20% på allt som inte redan är nedsatt!! Finns också loppis på gården (ska visa allt vi fyndade där lite senare)! 20% gäller även på hemsidan om du skriver in 1112 i kassan.

klcokcisv

0 Comments:

Skicka en kommentar